Black Friday week …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel, Eleven och Wakakuu

Det var 3 år sedan jag hade min sista ”Black Friday” i butiken och webshopen. Att ge 20% rabatt innebär att man ger ca 40% av sin vinst på de produkter man säljer (om man nu inte har större marginaler än 2,5) då vi själva fick inte 20% rabatt på våra inköp från leverantörerna.

Bra att tänka på det då man ofta tycker att 20% är nästan det man kräver för att känna sig nöjd som konsument.

Så såg det ut för 3 år sedan och kan inte annat än tycka att jag verkligen sålde snygga kläder <3 Saknar inte att ha butik men saknar självklart alla kläder <3

Har ikväll själv klickat hem balsam, schampoo och glansdroppar från Joyco hos Nordicfeel som nu erbjuder just 20% rabatt på flera produkter. Jag får utslag i hårbotten när jag använder vanliga schampoo köpta på ICA så mitt hår kräver bra produkter som tyvärr kostar en del. Underbart att därför passa på nu <3

Klicka HÄR för att ta del av detta rabatt och kanske att du kan redan nu vill köpa några Julklappar? Både Nordicfeel och Eleven HÄR kör sina Black Friday erbjudande så värd att titta in hos de båda nu när Julen och inköp av julklappar närmar sig …

Gick precis in på Wakakuu för att se om de också har något erbjudande och snälla, hur snygg är inte denna jacka från Woolrich ? Nu 25% rabatt !!! Klicka HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *