En lördag utan godis :(

Då jag tycker att det är jobbigt att gå till gymmet på kvällarna när det är väldigt mycket folk passar jag på när det är helg och nästa vecka kan jag köra morgonträningen måndag/onsdag/torsdag innan jag börjar jobba (förutom helgen) vilket är en riktig lyx <3

Då både gym och PW 1h stod på schemat idag var jag helt slut efteråt och ska nog snart somna framför teven då det är typ den enda aktiviteten jag orkar just nu :)

Har handlat för 2 rätter men istället för att äta kyckling ikväll som jag först hade planerat, blev det istället lax/mozzarella och tomat. Grillade laxen för 3 måltider så att även morgondagens lunch och middag är klara.

Jag hade hellre ätit en påse med godis eller fikat istället för laxen men får helt enkelt följa det jag har betalat för :) dessa veckor.

Har och är utsatt för rätt så många frestelser då en vän har både ätit choklad, köpt lösgodis och köpt bröd till sin middag och jag har bara fått nöja mig med att titta vilket känns sådär … Bättre att somna snart :)

Idag har jag känt mig yr och orkeslös efter dagens fysiska aktiviter så välkomnar att morgondagen enbart har PW på schemat för resten av dagen ska jag bara ligga i sängen och titta på dokumentärer <3

5 thoughts on “En lördag utan godis :(

  1. Men va du kämpar på, bra jobbat, själv ligger jag på soffan fortf med HBO å Netflix 🙈🤣
    Massor av nya serier, bland annat en med Hugh Grant skitbra ;) Eller jakten på en mördare… Du lär ha massor å ta igen sen ;) ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *