3 veckor med 16WOH …

Väldigt tacksam att ha kunnat köra till jobbet även idag för har därför hunnit gå till gymmet innan jobb.

Har idag skickat min vikt till en av de coacher som följer oss som går distansprogrammet och på 3 veckor har jag gått ner 3,1 kg vilket är ca vad jag hade gått upp för att jag just skulle vara med i 16WOH och därför fikade lite extra mot slutet :)

Ingen bra strategi att gå upp innan man ska ner …

Det är därför egentligen nu jag tycker att det roliga börjar gällande att komma ner till den trivselvikt jag vägde för några år sedan och självklart så handlar det inte enbart om att gå ner i vikt (för mig är det dock det främsta målet :) men att bygga fysik som alla de andra deltagare gärna påminner oss vikt fixerade med <3

Nästa vecka ska jag ta bilder på några maträtter som ingår i schemat så att ni ser att visst äter vi även om valen är begränsade till nyttigare sådana. Nu måste jag äta en köttbit/kyckling/räkor med något nyttigt till istället för en bulle till lunch och godis till Netflix på kvällen.

Den här mumsiga fanns i mitt arbetsrum idag då en av mina underbara kollegor hade inhandlat lite onsdagsfika. Själv tog jag en banan och kaffe och det var helt ok om även långt ifrån samma.

Än så länge tycker jag inte att det har varit så jobbigt gällande maten, det jobbiga är för min del att finna tiden till de dagliga promenader och till de gym besöken vi ska göra under veckorna. En puzzle som inte alltid är så enkel att få ihop och i det en utmaning.

Ska självklart uppdatera kontinuerligt med hur det går för min del …

2 thoughts on “3 veckor med 16WOH …

  1. Hej. Kul att du kör 16 weeks. Har själv kört det i omgångar sen 2018. Hamnar tyvärr i godisbyttan imellan åt. Lycka till och hoppas du mår din egen målsättning.

    1. Har också hamnat där redan men ska nu skärpa mig igen då jag har nu möjligheten att gymma iom. lite distansjobb och Jullov … Det är inte det enklaste och kommer inte att betala den summan igen, det kan jag lova :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *