Att ha förhandlingsläge …

Tisdag och varmt för november månad. Måste dock erkänna att jag är nöjd så länge vi slipper regn, blåst, snö när jag ska gå mina dagliga 1 h promenader.

Under mina italienska lektioner har jag haft en sal med runda bord vilket inte underlättar undervisningen då runda bord inbjuder till lite för mycket kafé prat. Mailade schemaläggaren på vår skola och fick en ny sal för just dessa lektioner men mina elever var inte så förtjusta i mitt byte.

Michela, salen känns inte rätt för italienska, den känns mer rätt för ett annat tråkigt språk men inte italienska” Hahaha! Får väl erkänna att jag förstod vad de menade men tänker att vi får ha detta byte i en månad så har jag ett bra förhandlingsläge :)

Även hemma med min egna tonåring har jag nu ett fantastiskt läge för förhandlingar då jag har en dotter som väldigt gärna vill låna bilen nu när hon precis har tagit körkortet och helt plötsligt kanske vissa saker blir gjorda som inte annars blir … Det gäller att hitta något som lockar motparten helt enkelt både hemma och med mina tonåringar på jobbet.

In life you don´t always get what you deserve. You get what you negotiate”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *