49 idag …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till NET-A-PORTER

De flesta älskar den dagen då vi fyller år, jag gör tyvärr inte riktigt det (inte alls egentligen :) trots tacksamheten för livet …

Dagen började dock med kaffe och paket i sängen, frukost med Nicole och mormor som kom ner en liten stund för att lämna några rosor och njuta av pannkakor som jag själv fick nöja mig med att titta och dofta på. Ren tortyr :)

Kaffe och en pannkaka gjord på en banan, en äggvita och kanel fick bli min födelsedagsfrukost vilket dock var helt ok <3

Programmet 16WOH gav mig ingen dispans trots att jag fyller år, hade nog blivit förvånad annars :)

Fick en luvtröja från Brissmans som jag tycker väldigt mycket om HÄR.

Vackra ljus från Mariella från vår katt Molly :)

Fick även ett par skor från Gucci från NET-A-PORTER som jag gillar MOLTO och som jag verkligen har tittat på flera ggr och tom. bloggat om vid tidigare tillfällen.

Nog de snyggaste jag har sett och de satt perfekta på mina fötter <3

Skorna finner du HÄR och de finns även i brunt <3

I eftermiddag har jag tagit en promenad med Nicole och kompisen Holly och nu ska de laga tacos medan jag sitter med proteinvatten :)

Nöjd med att jag inte har fallit för frestelsen om att äta något jag inte ska under dessa 16 veckor, ingen liten bedrift från min sida…

Tack alla för gratulationerna <3

8 thoughts on “49 idag …

  1. Grattis och tack för en fin blogg med en bra och intressant mix men även med djup. Har följt din blogg länge i början mest för kläd tips mm sen har den bara varit kvar för att den är bra och intressant (är också gymnasielärare utanför gbg) och den slår an någonting. Ibland undrar jag över hur bloggare orkar lägga den tiden och arbetet. Får ni något tillbaka? Själv känner jag mig som en parasit som bara kollar och aldrig svarar eller ger någonting. Är dock tacksam att det finns sådana som du som delar med sig. Bye the way, varför gillar du inte att fylla år? Själv har jag fyllt 50 och tycker det blir bättre för varje år. Ha en fin dag och lycka till med 16 weeks! /Hälsningar Tina

    1. Tack Tina för din grattis hälsning och för dina snälla ord <3
      Anledningen till att jag inte riktigt gillar att fylla år är att jag då blir extra påmind om att saker och ting inte riktigt har blivit som jag hade planerat/hoppats på men försöker jobba med de tankarna även om det inte alltid är så enkelt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *