En aktiv förmiddag …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Har varit rätt så aktiv denna lördag förmiddag…

Gym kl. 8, lämnat bilen för tvätt & städ strax efter 9, gått hem, tagit en kaffe, gått på PW, hämtat bilen, handlat lite, lämnat en retur, tvättat håret och nu har jag kokat lite kaffe som jag ligger och njuter av i sängen.

Efter allt detta så unnar jag mig nu en film från sängen :)

Min dotter vill ha tillbaka sin Moncler jacka som jag har använt flitigt dessa senaste 2 veckor.

Jag har en viss förälskelse för just jackor vilket syns i min garderob. Mina favoriter är från italienska Don Vanquisher men så har jag varit väldigt sugen på en svarta Moncler just för att den är stilren och inte lika varm som mina övriga (som är alldeles perfekta när riktiga vintern kommer).

Nu har jag provat den jag bloggade om för ett par dagar sedan och den är figursydd och ursnygg. Jag beställde storlek M och hade definitivt inte kunna ha en mindre storlek.

Denna är lite längre och mer figursydd än Nicoles som jag också älskar för att den är så lätt och gosig.

Moncler jackorna hittar du HÄR.

Nu movie time en stund <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *