Redan fredag?

Kan verkligen INTE förstå att det redan är fredag? Hur kan det vara möjligt att denna nästan lediga vecka har bara passerat förbi utan att den bjöd på sköna dagar i soffan? :)

Idag var jag hos Ann-Louise på Klinik Villastan HÄR och fick lite botox. Det var inte så lite egentligen då hon gick och fyllde på sprutan ett par gånger men rynkorna är kanske fler nu än vad de var för 10 år sedan :) Det kan finnas ett enkelt samband där … Vissa kanske tycker att det är obehagligt medan jag själv bara älskar känslan och de där små sticken … Å andra sidan älskar jag även att bli sövd så lite konstig är jag kanske i sådana här frågor :)

Efteråt gick jag mer eller mindre direkt och tog min timmas promenad i dessa helt underbara nyanser av hösten. När temperaturen är som idag och det inte regnar är hösten den vackraste av alla årstider tycker jag allt.

Nu är jag vid kusten tills imorgon för att få lite miljöombyte vilket är alltid lite mysigt att få <3

Fredag alltså idag. Har redan tänt en massa ljus och Även om jag har havet framför mig så är det så mörkt att det går inte att se. Otroligt vad mörkt det blir redan vid 17-18 tiden och detta innebär också att jag nästa vecka börjar åka kollektiv trafik till och från jobbet i några månader.

Ska försöka inte tänka på det och njuta av denna vackra helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *