Bäste Jimmy på Ruta7H …

Resten av veckan har även jag höstlov vilket är otroligt skönt <3

Passade därför på att boka in fönsterputs nu när jag är hemma och för andra gången valde jag Ruta 7H och då bad jag specifikt om Jimmy skulle med tanke på att jag var så otroligt nöjd sist.

Har haft 2 tidigare firmor här på just fönsterputs och ingen gör det så bra som Jimmy. Jag verkar inte vara den enda att tycka så då flera har skickat DM på Instagram om att de själva är så nöjda med honom.

Förutom så noggrann så är han även en helt underbar person så verkligen ett tips till dig som inte orkar/kan/vill göra det själv. Tycker inte att det blir lika bra när man gör det på egen hand så för min del är Jimmy välkommen 2-3 ggr om året.

Vill du också anlita honom så jobbar han HÄR för Ruta 7H.

Nu är klockan 8.30 och njuter av mina rena fönster när jag sitter vid köksbordet och njuter av lite kaffe.

Tack Jimmy om du läser detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *