Tips på bananpannkaka …

Om man gillar att fika och kör 16WOH finns inte många alternativ men så fick jag av en deltagare som har gjort hälften av programmet ett tips som jag själv vill dela med mig till de som önskar fika på det där ”nyttiga” eller för oss tillåtna sättet.

Mosa en banan tillsammans med 1 äggvita (eller 2). Använd elvisp så att smeten drar ihop sig och pudra med antingen kanel eller pepparkakskrydda. Stek på ganska hög värme i teflonpanna.

Jag har beställt DENNA (tips från en kollega som också kör programmet) för att steka mina bakverk/mat <3

Den blir helt ok (självklart hade jag föredragit en lussekatt) och så lurar man lite sig själv om att man har fikat …

Mums <3

2 thoughts on “Tips på bananpannkaka …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *