De där skumtomtar …

Igår vid 16 tiden åkte jag till kusten efter 2 h på gymmet.

På kvällen hade jag 1000 kcal extra att kunna njuta av då dessa två första lördagar av programmet blir vi belönade med detta. Valde 1/2 pizza och dessa skumtomtar efter att ha räknat hur mycket varje tomt innehåller (25 kcal ca) :)

Jag älskar skumgodis :)!!!

Imorgon börjar vecka 2 av 16 och lovar visa lite vad jag äter <3

Nu när jag är på gymmet så ofta som jag är och ska vara insåg jag snabbt att jag äger inga träningskläder så ikväll har jag beställt några tights, något linne och en gymväska då jag igår hade en papperskasse som sådan.

Att äga lite gymkläder är viktigt för psyket när man redan känner sig så osäker och ovan så förhoppningsvis är det en investering för att de besöken känns lite roligare eller vad tror du?

2 thoughts on “De där skumtomtar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *