Tema: maskerad …

Idag körde jag gympasset i skolans super fräscha nya gym som ligger i nybyggda Lerums Arena. Med mig hade jag mina kollegor Ida och Fabio och så mycket roligare att gå och träna i sällskap för att pusha varandra. När jag kom hem till Borås tog jag min promenad på 60 minuter.

Igår kände jag mig yr, trött och virrig men idag var den känslan borta tack och lov. Har druckit mer vatten vilket verkligen hjälper …

Imorgon är det lördag och dessa två första lördagar på programmet får vi äta 1000 kcal extra vilket jag inte tänker hoppa över. Ser redan fram emot en mysig kväll i Varberg med möjligheten att få äta det där lilla extra.

Läste att vissa av deltagarna ska belöna sig med några behandlingar som en positiv förstärkning på att de har klarat första veckan. En underbar idé att unna sig en massage eller en ansiktsbehandling <3

Nicole är nu på fest med sin kompis Holly hos deras gemensamma väninna Tilda som igår fyllde år, GRATTIS TILDA!

Så här såg tjejerna ut på väg dit, olalà! Tema fest <3

Hoppas de får en riktig trevlig kväll. Det enda är att de har köpt godis som finns i köket så ska nu lägga mig med en film och inte tänka på alla frestelser som finns omkring mig denna fredag kväll, dag 5 av 112 :)

Önskar dig en mysig fredag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *