3/112 …

Check på promenad 3 av 112 :)

Känner redan av nedräkningen trots att jag har precis börjat … Idag var jag på gymmet kl. 5 och att gå i trappor är inte direkt något jag längtar efter. Imorgon är det vila från gymmet men promenaderna är något som ska göras dagligen.

Åkte till min favoritrunda efter jobbet. Var där vid 17.30 tiden ca och när jag hade gått en halvtimma kände jag att det blev snabbt mörkt. Inte så avkopplande att gå där när det blir mörkt så har du en stor hund som du vill få rastad hör bara av dig. Den kan få 1 timmas motion åtminstone någon gång ibland …

På fredag ska jag träna med två kollegor efter jobbet på skolans nya gym så det ska allt bli spännande och roligt med lite sällskap under tiden. Att de båda är lärare i matematik gör att de kommer att ha extra koll på antalet repetitioner på varje övning.

I helgen har jag sedan hjälp av min väninna Tania som kan varje maskin och kan därför visa mig tydligt vilken som är vilken då jag kände i måndags att jag yrade runt lite för mycket på gymmet … Har inte någon vana gällande maskiner och vad de heter helt enkelt :)

Maten funkar bra, känner ingen abstinens även om bullarna och all fika lockar lite när jag hämtar kaffe i skolans kafé. Skickade en fråga ikväll om det inte ens är tillåtet med lite lite lite mjölk i kaffet åtminstone under dessa första två veckorna och svaret var “ingen mjölk under hela programmet” så bara att acceptera dessa tydliga order. Kanske att jag kommer att gå över till thé istället …

Detta är en liten uppdatering på mina första 3 dagar med 16WOH och glad att jag nästa vecka kan styra mina tider då eleverna har lov.

Nu ska jag mysa med Molly för numera kommer jag hem senare än brukligt och det är nog något min katt inte är nöjd med <3

6 thoughts on “3/112 …

  1. Du måste berätta hur det går med maten, är ingen storätare själv så att få i mig all mat hade varit utmaningen för mig. Gör du matlådor till lunch och middag i förväg?

    1. Det ska man ha :) Planeringen med maten är nog en av de viktigaste faktorerna och inte min starkaste sida. Har som tur är en burk med proteinpulver på jobbet så den finns lättillgänglig på plats :)

  2. Men du betalar väl inte 12000 för att dricka proteinpulver?😂 Hoppades på att du skulle dela med dig av träningen och maten, men det kanske kommer när du är inne i det lite mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *