1 dag kvar till 16WOH …

Mindre än en dag kvar tills mina 16 veckor av helvete (som programmet heter :) startar …

Har sett alla de stora förberedelserna de i samma grupp gör och har gjort, allt de flesta verkar ha handlat. Mina bilder innehåller inte så många produkter som deras kan jag väl villigt erkänna.

Har idag varit och handlat ingefära, citroner, kyckling, jalapeno och lite annat för kommande matlådor men har inte investerat ännu i nya träningskläder och skor och det enda jag kommer att göra är att väga mig då det är det enda vi behöver meddela till ansvariga av programmet 16WOH.

Till skillnad från majoriteten (tror jag ska jag väl tillägga) så går jag inte in i det med den stora entusiasmen som vissa verkar ha men gör det med insikten att det är dags att skapa en förändring och sätter på mig den där “robot mood” som nog kommer att utge min psykologiska strategin för att klara detta.

Kaffe med lite mjölk, njuter av de sista kopparna …

Igår beställde jag även proteinvatten som en variation till proteinshake. Jag gillar inte matlagning så håller detta så enkelt som möjligt :)

Mina första två veckor kommer att vara tidsmässigt lite enklare då jag tar bilen till jobbet i en vecka till, från vecka 3 börjar min största utmaning men då har jag förhoppningsvis kommit in lite mer i det. Som tur är stänger Arena Fitness först vid 22 …

Skulle ha tagit en mysig lus idag men den blev inställd (hade sett fram emot lite bubbel och pizza :) så istället har jag bjudit ner mor på lite fika då Nicole är kvar här en stund till <3

One thought on “1 dag kvar till 16WOH …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *