Höstväder när det är som bäst …

Vilket höstväder, så otroligt vackert det är nu i mitten på oktober!

Jag är tacksam om jag kan köra fram till höstlovet, sedan är det bara att bita i det sura äpplet och pendla kollektivt i fem långa månader … Usch! Men idag var det så otroligt vackert och det är det jag ska fokusera på :)

Att jag fick se rumpan på ett rådjur gjorde inte saken sämre då dessa möten har en liten adlig verkan på mig <3

Gick förbi det lilla huset som jag spanade på i vintras :)

Så litet men så gulligt och läget andas ”lugnt och ro” … Hade inte tackat nej till den direkt …

Fick ikväll mail om att det kommer att finnas två vita sötnosar till salu <3

Jag älskar att ha katt men detta betyder inte att jag inte saknar att ha hund. Snart 3 år sedan Knut gick bort och jag känner att jag är i behov av det sällskap som en hund är samtidigt som jag även är så otroligt medveten om att det även innebär ”ansvar”.

Att gå en promenad känns så mycket roligare i sällskap med en hund, tycker att det känns väldigt tomt utan och har inte riktigt vant mig ännu i att gå utan en koppel i handen.

Nicole jobbar till halv 1 inatt så ska hålla mig vaken för att hämta henne på jobbet.

En dag kvar med mjölk i kaffe, bröd, godis och allt som är så gott och som jag ska låta bli i 4 månader. Tur att det är dags att börja :)

2 thoughts on “Höstväder när det är som bäst …

 1. Själv har vi både sätt å kört i snö å halka imorse ( har varit i Östersund) nu på väg hem!
  När kommer hunden? 😊
  Helt otroligt att du orkar pendla på vintern, när du har bil! Det hade jag aldrig gjort 😂 du har ju tom garage! 😳😅 å nu 14woh blir det inte väldig långa dagar! Borde ju få lite extra tid om du tar bilen?

  Lycka till imorgon❤️😘

  1. Den valpen jag tittade på är leveransklar till Lucia men har tänkt och tänkt och inser att det är bättre att vänta ett år till. Lite jobbigt att skaffa valp mitt i 16WOH :)
   Jag hade gärna tagit bil men ser inte när det är mörkt så kan definitivt inte köra på vintertid när det är både mörkt/dimmigt/regnigt osv. :)
   Har kollat mina ögon förutom att jag har +4 i mina linser finns det inte så mycket annat att göra tyvärr :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *