Vad hade du ätit?

Fredag och så skönt med helg snart … Min sista med lite godis till Netflix :)

Har precis haft en lektion och mellan 11.50-15.30 har jag 3 lektioner på raken så passar på en stund nu med att njuta av lite kaffe.

Jag älskar plock och igår kväll blev det skinka, salami, oliver och goda kex till detta.

Om du skulle, likt mig, vetat att i 4 månader hade du inte fått äta något annat än det andra bestämmer åt dig (och inget du egentligen gillar) vad hade du ätit dagen innan? :)

Håller nämligen på och funderar …

5 thoughts on “Vad hade du ätit?

 1. Hejsan,
  Tänker att du just nu står inför en möjlighet och inte en begränsning. Handlar äta om vad vi äter eller om ätandets roll? Är det socialt eller belöning? Kanske båda..-men det viktigaste är ändå syftet med 16 WoH. Som jag tänker är det en möjlighet som kommer att kräva sitt, men med ett gott syfte. Så den stora frågan är vad är Ditt syfte och vad är målet? För vems skull? Den största utmaningen ligger i hur man ser på det – möjlighet eller hinder?

  Jag önskar dig all lycka till och tänker att detta kommer bli en livsresa mot en investering i hälsa och gott leverne. Klart det kommer att bli tufft – men vad som skiljer agnarna från vetet är att se målet och idogt arbeta dit oavsett vad som krävs.
  P.S. Intressant vore att ”backtracka” 16 veckor bakåt och se vad dessa extra timmar 16 WoH kommer ta ägnades åt tidigare. Det skulle iaf motivera mig, sannolikt med insikten att för mig vara relaterat till soffan och netflix. Lite skrämmande hur många timmar man ägnar åt det givet människans fysiologiska behov för god hälsa – by nature.

  /C

 2. Hejsan,
  Tänker att du just nu står inför en möjlighet och inte en begränsning. Handlar äta om vad vi äter eller om ätandets roll? Är det socialt eller belöning? Kanske båda..-men det viktigaste är ändå syftet med 16 WoH. Som jag tänker är det en möjlighet som kommer att kräva sitt, men med ett gott syfte. Så den stora frågan är vad är Ditt syfte och vad är målet? För vems skull? Den största utmaningen ligger i hur man ser på det – möjlighet eller hinder?

  Jag önskar dig all lycka till och tänker att detta kommer bli en livsresa mot en investering i hälsa och gott leverne. Klart det kommer att bli tufft – men vad som skiljer agnarna från vetet är att se målet och idogt arbeta dit oavsett vad som krävs.
  P.S. Intressant vore att ”backtracka” 16 veckor bakåt och se vad dessa extra timmar 16 WoH kommer ta ägnades åt tidigare. Det skulle iaf motivera mig, sannolikt med insikten att för mig vara relaterat till soffan och netflix. Lite skrämmande hur många timmar man ägnar åt det givet människans fysiologiska behov för god hälsa – by nature.

  /C

  1. Hej Carola,
   tror att det är rätt att se det som en möjlighet och inte en begränsning och för mig är målet att gå ner de kilon jag har gått upp, bli starkare och försöka få igång min förbränning genom regelbundna “måltider” då jag idag äter helt galet fel.
   Längtar redan till mitten av februari för att kunna backa och se den skillnaden som förhoppningsvis borde vara rätt så tydlig efter 4 månaders kämpande :) Bara helgen kvar sedan är det dags … <3

 3. Svårt alltså! Men om jag måste välja kanske en oxfile 😂😂 , jag skulle nog tänka mera på hur jag skulle , använda den sista dagen, helgen…
  Skulle nog bara mysa å ta lite bubbel idag, sen vila hela söndagen 🙈🙈🙈

  1. Förutom en lunch med lite bubbel och en promenad i detta vackra väder ska jag verkligen bara njuta av denna sista helg för framöver kommer de att innehålla moment jag inte brukar göra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *