Nu har jag presenterat mig …

Något kul med kommande 16WOH (16 weeks of Hell) är att de har skapat en Facebook grupp för oss som ska starta distansprogrammet nästa måndag.

Det är en salig blandning av människor där många tränar redan inom olika sporter men de har som mål att bli starkare och utmana sig själva med denna challenge som väntar oss.

Vi som varken har tidigare tränat (åtminstone på flera år) och väljer idag sämre alternativ när det gäller kosten är inte så många men jag tänker att det är vi som kanske kommer att stå för de största förändringarna när dessa 4 månader är sedan över.

Nu har de flesta av oss presenterat sig på just vår Facebook sida och så även jag med detta kort som togs i Venedig för 3 veckor sedan.

Majoriteten av oss är nog mellan 45-55 men även en 75 årig kvinna som bor i Spanien och som redan har välkomnat oss till sitt hem när vi är klara finns i gruppen. Hur underbar är inte hon? <3

Många verkar vara egna företagare som kanske har en större möjligheter att styra sina tider (lite avis :), någon har gått ner i tjänst några timmar för att kunna få ihop det med all träning och jobb, vissa ska göra detta tillsammans med sin partner och vi alla har som gemensam nämnare att vi nu är redo för att köra igång.

Vi går liksom bara och väntar på att det ska bli måndag och i helgen ska nog de flesta av oss iväg och handla det som ska handlas och laga det som vi ska äta de första dagarna så att allt är klart då planering är nog en av de viktigaste momenten för att kunna lyckas med detta.

Det är första gången som jag utsätter psyket och kroppen samtidigt för något så drastiskt så vi får se hur de responderar på dessa nya kommande rutiner.

S P Ä N N A N D E …

2 thoughts on “Nu har jag presenterat mig …

  1. Ja, nu närmar det sig 👣👣👣
    Förstår du kanske inte får tid å, blogga 😂😂 men IG hoppas jag det komner en snutt varje dag 😂😂😂 vill ju så gärna följa med 😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Du får använda lunchen till att uppdatera 😂 sådetså! ❤️😘😘

    1. Redan nu har jag minskat på bloggandet, känner att jag bara jobbar och åker hem så inte så intressant att läsa men får försöka tänka om lite och göra innehållet lite mer intressant :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *