Att älska regniga söndagar …

Igår var jag nere vid kusten vid 14 tiden för att på kvällen gå på bio. Riktigt länge sedan jag var på bio. Bion i Varberg var direkt ingen charmig sådan och filmen har fått 1 stjärna men då utbudet låg mellan denna film eller barnfilmer så fanns inte utrymme för några andra valmöjligheter.

HÄR trailern till filmen med Liam Neeson som inte kommer att bli någon stor kassa succé :) Skillnad när man såg filmen Taken som är en riktig bra action.

Vid 11 tiden lämnade jag en solig kust. I bilen funderade jag på hur jag skulle få min dotter att vilja gå en promenad med sin mamma men behövde inte fundera länge då det började regna när jag närmade mig Borås.

En fördel med att bo där jag bor är att parkera bilen under tak <3

Just nu har Nicole gått tillbaka till sängen (hon var ute igår :) medan själv sitter jag med hårinpackning och har börjat städa ugnen.

Älskar regniga söndagar och vill du ha ett Netflix tips så rekommenderar jag åter dokumentärfilmen American murderer: the family next door. Se trailern HÄR. Gillar du true crime kommer du inte att bli besviken …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *