Så här förbereder jag mig …

FREDAG och en solig och skön sådan!

Imorgon skulle jag åkt till Malmö, bo på hotel, middag ute MEN så ångrade jag mig då det enda jag vill göra dessa sista 9 dagar innan 16 weeks of Hell börjar är att ha det lugnt och skönt utan de måsten som jag sedan inte kan välja bort.

Medan vissa i vår distansgrupp på Facebook (de har skapat en grupp åt oss för att vi ska dela med oss och peppa varandra) har redan prov lagat det vi ska äta, gått promenader för att se hur långa de är samt provtränat några pass så gör jag istället så lite så möjligt :) Taktiskt eller inte så känner jag inte för att börja en dag innan jag måste då jag förhoppningsvis (hoppas det) vill leva lite mer efter programmet efteråt.

Min väninna Ann-Louise som också ska köra programmet samtidigt och jag ska tom. träffas nästa söndag för en lus (lunch utan slut) och njuta av lite avslutningsbubbel och avslutningsmat sådär dagen innan.

Nog om det som komma skall…

Har nu kört Nicole till en kompis medan jag själv ska snart njuta av ett varmt och skönt bad för att sedan strosa här hemma med Molly i morgonrock. Bästa outfiten en fredag kväll <3

Imorgon ska jag iväg till kusten men fredagar älskar jag att bara vara hemma.

Har du några spännande planer denna helg?

Passar avslutningsvis passa på att tipsa om min Instagram där jag heter enkelt @michelacastellari. Jag är inte den mest aktiva men gillar insta story där bilderna försvinner efter 24 h :)

Njut av denna fredag i oktober månad <3

2 thoughts on “Så här förbereder jag mig …

  1. Här är det jobbarhelg, så lungt att jag gissar natten blir väldigt lång 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Men jag tänker njuta kan inte komma på sist, det var så här lungt…
    Men va rolig du är, jag känner igen mig i dig 😂 😂🤣 jag skulle nog också stannat hemma å bara njutit framför datorn med pepsimax, pistagenötter å godis 😂

    Å jag hoppas verkligen du prioriterar å blogga när helvetet sätter igång 😂😂 får jag vill va med på ett hörn…😂❤️😘😘

    1. Det är kanske inte den strategin de andra deltagare använder sig av men fortfarande en strategi, hahaha!
      Några inlägg blir det allt även om kanske inga dagliga sådana. Återstår att se när jag är ingång <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *