Att välja att bo själv …

Idag väljer Expressen att uppmärksamma oss kvinnor som väljer att leva själva genom att publicera artikeln som kom ut i somras i tidningen Amelia på sin hemsida och kanske även i tidningen (inte kollat upp detta).

HÄR för att komma till artikeln på Expressen.

För egen del handlar det inte om att inte dejta eller träffa regelbundet någon men att inte vilja bo ihop med någon annan än mig själv, min dotter och vår katt.

Kanske att jag har valt att leva själv alldeles för länge och blivit bekväm i detta val men är det fel i att vara bekväm och lite ego i en relation med en man? Var och en gör sina egna val och personligen som det ser ut idag vill jag isf. plocka det roliga av en relation och inte behöva kompromissa allt för mycket med de tråkigare delarna :)

Som person är ensamtiden något jag värdesätter väldigt mycket och som jag behöver för att fungera bra. Vissa kanske inte har det behovet lika tydligt men för min del är de där helgerna hemma själv nästan nödvändiga <3

Att vara själv skrämmer många men så länge det är en självvald situation tycker jag att fördelarna är flera än nackdelarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *