Fall deals upp till 30% rea …

Inlägget innehåller annonslänkar till Wakakuu

Igår kväll gick Nicole och jag och köpte ett par underbara söta örhängen till min systerdotter som har nyligen tagit hål i öronen. Ska skicka paketet om några dagar, måste hitta något även till Leo men alltid så mycket svårare till en kille som önskar sig mestadels Lego :) Det blir inte så mycket variation liksom …

Vi tittade runt i ett par klädbutiker och mycket fint som har kommit men när man som mig ska gå på en 16 veckors program där kost och träning ingår så känns det inte som att det är jeans eller byxor man ska köpa nu :)

Jag älskar hösten och kläderna som är denna årstid. Skulle verkligen behöva både skor och tröjor (då jag har nästan bara skjortor i garderoben) så tittade in HÄR nu då de är Fall deals med hela 30% rabatt på flera artiklar.

Dessa skinnbyxor från Dagmar är nedsatta med 25% och just något liknande ska jag ge mig själv i present när jag är i mål någon gång i mitten på februari <3

De har även på rea en vit skjorta från Gestuz. Jag har ett par vita långärmade vita skjortor och ett måste i garderoben. En vit skjorta och jeans/byxor med ett snyggt skärp så är man hemma :)

Sneakers från Nike finns också för nu 599:- och enligt tonåringarna jag har omkring mig, både hemma och på jobbet, så är Nike vad man ska ha om ska :)

Lite rea tips helt enkelt HÄR för det är på hösten som det är extra mysigt med kläder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *