Det är min namnsdag idag …

När de ringde från butiken Buketten (mina grannar när jag hade butik) för att säga att de hade blomsterbud till mig blev jag lite förvånad för numera (tyvärr :) hör det tyvärr inte till vanligheterna att jag bli överraskad med buketter vilket jag älskar att bli …

Det var en extra söt leverans då denna söta nalle fick visst följa med med ett grattis kort då jag visst har min namnsdag idag. Grattis till mig! :)

Vilken underbar bukett <3

Det är egentligen Mikaela och inte Michela men betydelsen av namnet är samma. Mitt namn har ett hebreiskt ursprung och betyder ”vem är (som) Gud?”.

I Sverige finns dock endast 103 kvinnor som har Michela som förnamn och medelåldern för oss som heter Michela är visst 38 :) Det finns dock 3 Castellari i Sverige och den siffran står min mor, jag och min dotter för :)

Då jag tar alla chanser för att fira allt som går att fira före den 19/10 blir det nog ett glas av den prosecco jag köpte i Venedig ikväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *