Grazie Roberto e Victoria …

Igår var jag bjuden på middag i Göteborg, hemma hos Roberto och Victoria <3

Tycker att det är underbart när par inte enbart bjuder hem andra par men att man tänker lite även på oss andra :) Har skrivit tidigare om att jag tycker att det är tråkigt när mentaliteten om att middagar ska oftast ske parvis är ”det vanliga”.

Var där i över 6 h och så otroligt trevligt att sitta och prata vilket vi verkligen gjorde :)

Victoria är en fantastisk värdinna och kock (misstänker Roberto att du inte var inblandad i matlagningen :) och bjöd på en riktig god 3 rätters middag.

Skagenröra är så otroligt gott och … mättsam :) Efter förrätten var jag så mätt men det gick inte annat än att äta vidare när maten är god och denna dessert var bara alldeles för god för mitt bästa :)

Ska be om recept för denna måste ni verkligen göra …

Bubbel, italienskt vin och musik blandad med Barbra Streisand (vi älskar hennes musik), prat om drömmar man har, upplevelser och samtal om livet som det är.

Tack Victoria, Roberto och er underbara lilla Alessandra för en mysig kväll <3

Från deras lägenhet ”rullade jag” till Avenyn då jag sov på söta Hotel Bellora och snart väntar släktkalas för min dotter som fyllde 18 år för ett par veckor sedan …

2 thoughts on “Grazie Roberto e Victoria …

  1. Underbara fina Michela ❤️ Tack för du kom och överöste oss med kärlek värme o kloka ord. Du är verkligen en berest kvinna med hjärtat på rätt plats. Vi är så glada att ha dig i vårat liv ❤️ Grazie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *