196 …

Idag har jag fått ett mail från någon på “16 weeks of hell” med info om att ladda ner en app till mobilen för oss som har anmält oss till denna distanskurs.

Självklart får jag inte dela med mig när jag väl startar om allt jag äter, gör (får böta en hel del annars :) men kan ändå berätta om hur jag mår då under de 4 månader finns nog inte så mycket annat att skriva om:)

Från mitten av oktober till mitten av mars lämnar jag bilen hemma och tar istället buss och tåg fram och tillbaka till jobbet vilket innebär ca 3,5-4 h pendling dagligen (ej helger inräknade). Kommer att gå upp kl. 5 på morgonen då bussen går vid 6 för att sedan jobba till 16-17, vara hemma 18-19, byta om och gå och träna de ca 2,5 h som programmet verkar kräva (enligt vad jag har förstått av tv programmet och tidigare deltagare). Förutom detta ska “maten” förberedas.

Ni förstår att det kommer inte att vara det lättaste då min kostcirkel innehåller idag mestadels bullar, sallader, kvarg, godis och kvällen tillbringas med Netflix. Från katastrof till att äta regelbundet och nyttigt och från soffan till gymmet. Snacka om förändringar som kräver en hel del motivation :)

Det är trots allt ca 24 dagar kvar men vi har nu fått ladda ner en app och där kom följande reminder om vad som komma skall …

De vill nog att vi ska förbereda oss mentalt inför de 196 passen (siffran står även på deras hemsida så ingen hemlighet jag avslöjar) på mindre än 4 månader och så kan jag inte låta bli att undra vad det är för uppgifter vi kommer att få göra :)

Nu passar jag på att ligga i sängen och njuta denna fredag. Lite som när man var gravid och alla sa runt omkring en att passa på att sova :)

9 thoughts on “196 …

  1. Jisses! känns stressigt……man ska ju hinna med lite annat efter jobbet…..lycka till! Ska bli kul och intressant att följa dig😊🙌🏻🤸‍♀️

    1. Håller med dig men i 4 månader kommer det nog att bli jobb/träning/förbereda mat. Finns nog inte så mycket tid för annat förutom på helgerna men det är 4 månader av mitt liv så ska klara det och hoppas att resultaten syns om jag ska stå ut med detta schema :)

  2. Hej
    Du kommer så klart att fixa det! Hur kommer det sig att du väljer att göra det, vad var det som fick dig till att ta steget och anmäla dig?

    1. Hej! Min väninna Ann-Louise och jag satt i Varberg och bara bestämde oss. Idag tränar jag inget och äter helt galet fel så kände att jag vill kicka igång min kropp och ämnesomsättning för att få sundare vanor även efter dessa 16 veckor som kommer självklart att vara väldigt jobbiga <3 En nyttig födelsedagspresent till mig själv då jag snart fyller 49 år <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *