Molly 4 år !!!

För ca 4 år sedan vaknade jag som vanligt mitt i natten och började kolla på kattungar av rasen Birma (hade dock funderat på en kattunge i några månader). Såg att en uppfödare i Norrköping hade en kull så skrev till henne vid 3 på natten, hon svarade efter bara 10 min. då hon jobbade och 5 minuter senare hade jag swishat handpenningen för att tinga en liten tjej som jag hämtade några veckor senare i mitten på den december.

Detta kort är vad uppfödaren skickade mig den natten.

Idag fyller Molly hela 4 år, GRATTIS!!!

Efter att ha parkerat bilen efter jobbet gick jag idag och köpte en bit tårta så att hon kunde få njuta av lite grädde. Hon nöjde sig med att enbart smaka lite som jag hade lagt på en tallrik så delade jag denna tårtbit på 3 till mig, Nicole och Holly.

Jag är verkligen både en katt och en hund människa men finns inget bättre än att höra henne spinna när hon ligger bredvid mig. Det ljudet är så otroligt avkopplande och mysigt <3

Vi har turen att ha en väldigt social och gosig katt vilket självklart inte alla är så otroligt tacksam för henne <3

Som alltid ska man dock tänka många gånger över valet att skaffa djur för det innebär alltid ett stort ansvar, ett sådant som är viktigt att man reflekterar om och om igen över innan då det är viktigt att vi människor ”tänker efter före” ibland för att sedan få möjligheten att glädjas över den kärlek som djur ger oss <3

HÄR kan du läsa lite om katter samt råd och tips inför valet att skaffa katt.

Nu ska jag gosa med Molly lite extra mycket <3

6 thoughts on “Molly 4 år !!!

 1. Hej Michela,
  Grattis till Molly som har, och haft, det fantastiskt under dessa fyra år. Däremot är jag lite nyfiken på hur du ”mentalt” taggar upp för ”16 weeks of hell” som snart börjar i mitten av oktober (?) Grymt impad av dig, och som du säkert känner till inom ramen för psykologi, ”fight or flight”-de mest grundläggande försvarsmekanismerna…Givet att du tar fighten – vilket jag tror du gör – hur tänker du kring det? Absolut – det kommer bli en utmaning men givet vi vet de konsekvenser det har – positiva i detta fall – så backar vi inte ut utan VI antar utmaningen. Taggad? Tänker att detta är psykologi som du undervisar i – learn from how you practice👍👍👍

  1. Hej Carola,
   jag kommer att gå upp 5, åka buss och tåg till jobbet, vara hemma vid 18.30-19, byta om och gå och träna i 2,5 h så ja, det kommer att vara en riktig utmaning men kommer att köra robot varianten. Inte fundera så mycket och bara göra det :) Bra om du pushar mig någon gång ibland här i bloggen med denna typen av kommentar :) Jag ska inte backa, från Netflix softare och fika ätare till en ny värld :) Tack för orden snälla!

 2. Hej o Mjau

  Grattis Molly på 4 års dagen, ( ett försenat grattis ) Hoppas din födelsedag blev fin med mumsiga saker o paket
  Hälsa din matte
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *