Sista kvällen i Venedig …

Och så sista inlägget från underbara Venezia som har bjudit på en temperatur runt 24 grader och på minnen på platser, dofter, smaker och stunder.

Sista kvällen i vitt med byxor som satt väldigt hårt runt midjan efter 2 dagar med pasta, gelato (=glass), bröd och croissant till frukost :)

Vi satte oss på en mysigt uteställe och tog var sin Bellini, prosecco och aprikos puré, en drink som just kommer från Venedig.

Vi satt där i över en timma och bara njöt av utsikten och att bara titta på folk. Vi undrade om det något engelska äldre paret framför oss hade nyligen träffats (vilket vi tror) eller om de hade varit tillsammans länge. Då de tog någon selfie frågade jag om de ville att jag skulle ta kort på de vilket de tackade ja till med ”you´re such a sweetheart”. Så gulligt sagt :)

Vi gick sedan vidare till den restaurang vi hade sett vid vattnet och som såg som hämtad från ett vykort från staden. Vi gjorde misstaget att inte ta tryffelpastan som såg gudomlig ut …

En mysig kväll och en mysig helg som var en födelsedagspresent till min dotter som nyligen fyllde 18 år.

Igår lämnade vi Venedigs flygplats vid 11.30, en mellanlandning i Amsterdam där vi fick vara i 2 1/2 h och så var vi framme på Landvetter vid 18 tiden.

Idag blev adresser i Venedig utbytta mot Lerum som destination, kontrasterna i livet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *