Vad hade du valt?

5 veckor kvar tills det är dags för mig och Ann-Louise att köra ”16 weeks of hell” så tittade på ett par avsnitt av Hälsoresan som handlar om några svenska kändisar som just följer detta hårda program både när det gäller kost och träning.

Man förstår att det är långa 112 dagar som väntar när det är dags i mitten på oktober och log för mig själv då jag funderade redan nu över valet vi kommer att stå inför när vi får en dag äta 1000 kcal extra.

Pizza? Hamburgare med pommes? En skål med godis? Misstänker att dagen innan kommer nog många funderingar kring det där vad :)

Vet du någon eller är du en av de som ska vara med i distansprogrammet med start 19/10 och som bor i Borås? Tänkte bete mig lite som en extrovert person när vi närmar oss det datum och lägga ut på Facebook frågan för vore trevligt om vi är flera i Borås som kanske kan ta en av dessa långa dagliga promenader tillsammans :)

Nu ska jag sluta tänka på det jag knappast behöver fundera de 111 dagar av 112 som detta kommer att pågå …

3 thoughts on “Vad hade du valt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *