Jag har sovit 11 timmar !!!

När jag var i Bologna hos min syster fick jag en gummi tablett/karamell med bland annat melatonin från Wicks och somnade direkt. Då jag inte fick tag på de i apoteket innan jag åkte därifrån köpte jag andra melatonin tabletter som dock inte har fungerat alls då jag har haft jobbiga sömnsvårigheter.

Min syster har snällt gått och köpt de och skickade hem de till mig genom mor som jag hämtade i torsdags. En sådan och en propovan och jag har sovit hela helgen. Först trodde jag på någon slags ”placebo effekt” men när jag vaknade imorse var kl. 10.30 och hade då sovit i 11 timmar!!!!

Det har typ aldrig hänt mig tidigare :)

Jag hoppas så klart att detta inte bara är något temporärt och att dessa gummiga tabletter (som hallongelé karameller) med melatonin, kamomill, lavendel och som inte är beroendeframkallande verkligen hjälper även i fortsättning.

Denna helg har varit magisk när det gäller sömnen så ett tips att prova om du likt mig har svårt med sömnen. Propavan tabletter är inte heller beroendeframkallande och en av varje av dessa verkar hjälpa åtminstone mig. Återkommer om även kommande nätter går i sömnens tecken :)

4 thoughts on “Jag har sovit 11 timmar !!!

    1. Hej! Det stämmer alldeles riktigt. Dessa är köpta på ett apotek i Italien och kostade ca 280:-. Andra melatonin tabletter har inte hjälpt men dessa får åtminstone mig att sova och har nu hjälpt i 4 nätter…

  1. Hej, låter underbart att någon hälsokost hjälpt så bra. Finns dom att köpa via nätet tror du? Har jätteproblem med sömnen trots insomningstabletter.

    1. Hej! Googla för det borde gå, Vicks är ett känt företag så borde inte vara några problem. Tänker försöka hitta de i Venedig men hittar jag de inte där så tänker jag också försöka online … Ska tillägga att jag har sovit bra även inatt så det ser ut som att de verkligen hjälper mig och inte bara är ett tillfällighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *