Nicole 18 år !!!

Min dotter Nicole fyller idag 18 år!!!

Kan inte riktigt förstå (inte alls egentligen) att 18 år har gått sedan den dagen då jag 4 dagar efter beräknat tid födde en tjej på 4,6 kg runt 21.29 den 11/9.

Hon ville redan då göra tydligt för mig att man “aldrig ska säga aldrig” då jag året innan hade sagt att “jag kommer aldrig att föda ett barn till detta samhälle” efter att ha suttit hela dagen och tittat på det tragiska attentatet i NY. Att jag året innan även hade fått 2 tidiga missfall gjorde att jag började fundera över andra alternativ till att ha barn. En häst eller ett barn? Du blev svaret, tredje gången tills <3

Ingen tårta på morgonen önskade sig födelsebarnet men en bulle så det är precis vad hon fick denna fredag morgon innan jobb och skola.

I 18 årspresent (misstänker att presenterna är rätt så viktiga :) fick hon denna fina lilla Prada väska hon önskade sig, en Gucci parfym och en flaska prosecco som min syster hjälpte mig att beställa i Bologna. Äkta Swarovski kristaller på svart sammet så ingen flaska man går och pantar som min kollega påpekade idag :)

Nicoles kompis Holly sov över så hon fick delta i sången, det är dock enbart min hemska röst man hör i det lilla klipp jag har lagt ut på insta story :)

Vi hade även en tredje person som gratulerade eller rättare sagt en hund då denna människa har en speciell humor :) Både Molly och jag var lite skeptiska till klädseln (se hennes min på bilden nedan :) men om inte annat lär Nicole komma ihåg att hon hade en dansande hund när hon fyllde 18 …

Nu är Nicole i skolan, i eftermiddag blir hon firad av pappa och familj, ikväll middag med väninnor på en restaurang här i Borås, imorgon ska hon fixa brunch till 22 väninnor och på kvällen blir det Göteborg för några.

En helg i firandes tecken helt enkelt som låter hur mysig som helst för visst är det speciellt att fylla 18!

GRATTIS NICOLE!!!!

4 thoughts on “Nicole 18 år !!!

  1. Ååå Grattis Till Nicole 🥳🥳🥳
    18 är ju speciellt även för oss föräldrar, glömmer aldrig när min dotter fyllde 18, plötsligt försvann alla hennes konto från min bank, med andra ord noll koll länge där ;) Ingen målsman var man längre…Sen vet jag inte va som hände men allt tjat försvann. Löste plötsligt allt själv ;) fick nypa mig i armen 😅 Plötsligt med hon vuxen och ännu klokare…
    Hoppas N får en fantastisk dag och en underbar helg, med vännerna 🥳🥳🥳 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *