Avkoppling, botox och 5 veckor kvar …

Natten mellan måndag och tisdag kunde jag inte somna och har stundtals varit otrolig varm. Hade en liknande period för ca 1 år sedan och trodde då att jag var i klimakteriet men så försvann dessa nattliga svettningar och nu känns det åter som att jag ligger i en bastu …

Att vakna mitt i natten och inte kunna somna om är redan ett problem men att inte ens somna innebär 0 timmars sömn vilket blir otrolig påfrestande… Bokat en tid på vårdcentralen för att se vad läkaren råder. Gissar att de har lite erfarenheter om sömnlöshet vid denna ålder :)

Efter jobbet igår åkte jag direkt till Klinik Villastan där min väninna Ann-Louise gav mig botox vilket jag verkligen längtade efter. Att se piggare ut än vad jag är ser jag knappast som en nackdel just nu får jag erkänna …

Att komma in på denna avkopplande miljön efter att ha haft fyra lektioner med den ljudnivån som råder på en gymnasieskola är vad jag behövde. Vi tog en kopp kaffe först och pratade om kommande programmet ”16 weeks of Hell” som vi börjar tillsammans den 19/10.

Har lite dubbla känslor inför att datumet närmar sig, ser fram emot att börja äta och röra mig samtidigt som jag även är medveten om att då har jag börjat pendla med tåg och buss istället för bil och att promenader och träning kan jag bara utföra på kvällarna när jag kommer hem.

Då man ska räkna med ca 2,5 h träning (inkl. promenader) så väntar 4 intensiva månader där utrymmer för annat än jobb och träning knappast existerar men vad är 16 veckor på ens liv egentligen?

7 thoughts on “Avkoppling, botox och 5 veckor kvar …

  1. Jag tycker att du skall ta prover som visar hur ditt östrogen ligger. Själv kontaktade jag Sokolova gynklinik när jag fick såna symtom. Det har ju öppnat en kvinnoklinik i Borås.

  2. Heja Michela! Förstår att det känns dubbelt inför ” 16 weeks of Hell” – men tänk vilken styrkekänsla att anta den utmaningen och göra sitt bästa för att genomföra den. Tycker att du har helt rätt inställning – vad är 16 veckor av ens liv?! Det kommer att bli ett minne för livet! Tveka inte utan kör på! Tänk på den enorma kicken det kommer ge!

    Lycka till och ser med spänning framemot att höra om denna resa!

    1. Tack snälla! Kommer att vara en robot i 16 v. :) Jobba och träna är nog allt jag kommer att hinna med förutom fixa till den maten jag ska äta men som du säger så handlar det om 16 veckor som kan leda till så många andra positiva faktorer så ska definitivt få ihop det på något sätt även om det kommer att kräva en del men ska inte fundera, bara göra det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *