Att vakna allt för tidigt …

Vaknade 4 och nu har jag legat och försökt somna om förgäves i en timma, suck … det är helg och jag hade önskat tillhöra den gruppen av människor som kan sova till åtminstone 8-9, vilken lyx.

Har haft en karta med en tablett som heter Propovan som just hjälper dig att sova längre när du väl har somnat men tog sista tabletten för 3 dagar sedan och sedan dess har jag vaknat mitt i natten/tidig morgon.

Sömnproblem är ett stort problem hos många och alla som inte får sin sömn vet hur detta påverkar oss resten av dagen… Har ni något bra tips som inte är att ”räkna fåren” får du gärna kommentera med det <3

Jeans fredag blev det för min del för jag älskar denim och jeans skjorta är nog det plagg som jag tycker majoriteten är snyggast i speciellt om det är den rätta tvätten på den.

Denna är från Replay liksom jeansen och köpte den på rea när min dotter inte var med då hon anser att jag har tillräckligt många men det hon inte förstår är att denna är annorlunda från övriga på samma sätt som hon tycker att alla blusar med puffärm hon har skiljer sig åt medan jag tycker att alla ser likadana ut.

Med min stora besvikelse var det igen som hade med sig fredagsfika till jobbet. Vill ju liksom passa på innan den 19/10 :) Lyckades dock på jobbet stänga en dörr medan toppen på ena fingret var kvar där så nageln bröts och fingret är blå och öm …

På vägen hem från jobbet stannade jag på Pickesjön och tog min lilla promenad på 3,5 km men idag ska jag allt se till att det blir en längre promenad om det inte spöregnar.

Nu är klockan 5.30 och ska nog sätta på en podd att lyssna på medan jag ligger och klappar Molly som ligger bredvid mig <3

8 thoughts on “Att vakna allt för tidigt …

 1. Känner igen mig i detta med sömnen. Önskar jag hade något bra tips men problemen kan ha att göra med klimakteriet. I alla fall för mig. Kan hjälpa med medicin för detta om man vill prova. Provade själv men fick andra besvär istället😪 som ömma bröst och mensvärk. Vet inte vad som är bäst, sämst☺☺ Du ser då väldigt fräsch och fin ut trots dålig sömn😘

  1. Har fått en tid på vårdcentralen för nu har jag även svårt att somna vilket blir inte hållbart i längden :(
   Tack snälla men det finns något som kallas för instagram filter :)

 2. Be att få utskriven melatonin istället och ev 2 propavan till natten! Får du biverkningar av propavan? Typ krypningar i benet? ( vet ej om det är du som skrivit om detta?)
  Rätt vanligt! Så ett tips då är att dela tabletterna..Fungerar kanon ;)

  1. Köpte melatonin i Marbella men den fungerar inte så bra på mig men ska kanske testa 2 propavan istället för 1 men för att dessa ska hjälpa måste man somna först :) Inga biverkningar av de som tur är …<3

 3. Högre styrka på dom du får utskriven i svergie! Jag har från mallis å då får jag dubbla dom.. finns ju lergigan el atarax! lergigan m propavan är en bra kombo! Inte beroende framkallande heller ❤️😘😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *