Ska hon gå till attack?

På vägen hem från jobbet stannade jag vid Pickesjön för min lilla 3,5 km promenad i ett härligt eftermiddagsväder <3

2 september och denna månad är helt fantastisk på många sätt <3

Min dotter ska fylla 18 år, hon har teoriprovet för körkortet och så ska vi samma dag som just detta åka till Venedig på kvällen för en helg i denna unika stad <3

Älskar september för att det är fortfarande fint väder men det är en friskhet i luften som tyder på att hösten är på gång.

Så här grönt är det fortfarande vid Pickesjön idag.

Väl hemma tog jag ett skönt bad för den där sköna stunden värderar jag högt …

Kolla på Molly :) Hon ser ut att gå till attack eller vad tror du?

OBS!!! Vissa kommer inte in via länken jag lägger ut på Facebook. Välj då att gå in direkt till länken www.michelacastellari.se för då fungerar det. Har en tjej som ska se om hon hittar felet till varför Facebook länkarna inte fungerar för vissa men tills dess välj att gå in direkt till hela bloggen: www.michelacastellari.se

3 thoughts on “Ska hon gå till attack?

 1. Hej

  När jag ska gå in på din blogg på datorn, går dej ej skriva endast ditt namn på google, så din blogg kommer fram. som den gjorde tidigare. och även om jag söker i adressfältet funkar dej ej, utan få gå genom google så kommer en bloggportalen fram och där hittar jag din blogg
  lite extra pyssel är de, men det går, hoppas att det ändras tillbaka som de var tidigare hihi
  Kram

  1. Hej! Så märkligt detta och att länkarna jag lägger ut på Facebook fungerar inte när jag hänvisar till ett inlägg jag har skrivit. Har en tjej som ska och tittar på detta så håller tummarna, annars får jag be någon mer om hjälp för det fungerade innan de senaste uppdateringar gjordes. Håll ut <3
   Tänk att du kan gå in via länken på Instagram, då fungerar det <3

 2. Hej

  Jo jag håller tummarna de funkade mycket bra innan bloggen var stängd några dagar. precis kan jag se på instagram men det är trevligare med större bilder på datorn än telefonen, men bra att de finns
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *