Irish cream coffee …

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Hemma efter två nätter vid kusten och självklart skiner solen när jag nu lämnade den för att åka hem till min dotter (som dock visst jobbar) och lilla Molly <3

Bloggen, som du har kanske märkt, har inte varit online på några dagar men sedan i fredags är den åter öppen för att titta in här.

Det har varit en riktig skön helg som startade i fredags med middag och lite bubbel på restaurang Fridas för att sedan på lördag göra så lite som möjligt. Nu är klockan 12.30 och jag har kokat lite mumsig Irish cream coffee, vanlig bryggkaffe som är smaksatt och riktig gott ibland.

Kanske inte det man vill dricka varje dag men denna smaksatta kaffe har alltid varit en liten favorit som jag har köpt sedan många många år, först på Bergs här i småstaden och sedan även på Cassise.

Denna guldiga bryggkaffe från Moccamaster och mina vackra koppar finner du HÄR.

Hoppas kaffet ger mig lite energi för att sätta igång med lite städning för något som verkligen behövs och som inte alltid får högsta prioritering när man väl är ledig <3

5 thoughts on “Irish cream coffee …

  1. Hur blir betyget nu på din Moccamaster? En vän som har en sådan tycker att kaffet smakar likadant som från en vanlig bryggare, men att det blir varmare.

    1. Jag tycker att smakmässigt är det ingen större skillnad från den jag hade tidigare men utseendemässigt blir den mer en snygg inredningsdetalj vilket den andra inte var :)

  2. Så mysigt du skriver. Man får också lite tips av olika slag. Roligt att få bekräftelse av sina elever!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *