Att få applåder …

Först och främst tack för kommentarer både här och övriga sociala medier. Förstår att jag är inte ensam om att fundera över livet, de drömmar jag hade som tonåring och den resan som livet är med allt som har hänt under den. Våra historier ser olika ut men att vi stannar upp och tänker/känner är en gemensam nämnare oavsett om vi ler eller fäller några tårar <3

Jag ska inte säga att jag går runt och ler idag utan anledning men har lett av en anledning :) Som jag skrev för ett par inlägg här i bloggen sedan har jag på jobbet gjort en enkel presentation om mig själv (typ power point) inspirerad av min kollega som satt med sin förra veckan. Idag när jag visade den för 2 av mina klasser fick jag applåder av eleverna.

Har nog aldrig fått applåder som lärare tidigare och kunde inte annat än att le inombords för det oväntade, speciellt när detta inträffade 2 ggr… Elever kanske brukar applådera vid sådana tillfällen men oavsett vad blev jag riktigt glad av deras spontanitet. Som den gröna personligheten jag är värmer sådant extra mycket <3

Klockan är snart 19.30 och jag bäddat med rena lakan (sådant kan inte annat än att göra att man mår bättre) …

… och med tanke att jag hade bara ätit 3 riskakor fram till 19 så har jag nu gjort lite av denna mumsiga och matiga gröt som nu är uppäten.

Har även fixat naglarna för jag tillhör den gruppen av människor som mår lite bättre av lite ytlighet. Trots att jag inte är en rosa person så valde jag just en väldigt rosa nyans istället för vanliga ombre. Kände att jag behöver lite färg och voilá vissa saker är enkla att påverka till skillnad från andra.

En massa kramar till oss alla som har sina drömmar och som ibland inte ens vet vad vi drömmer om <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *