Vita skjortor …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu

Fredag, vit skjorta och denim. Vita skjortor har jag några stycken av, tidlösa, snygga året runt och alltid ett säkert kort. Flera finner du HÄR och mina denim är från Toteme som också säljs hos Wakakuu.

Jag gillar enfärgat och enkelt <3

Gick upp strax efter 6 för att hinna med ett stop på Kafé Orion och växla några ord med Babis som undrade var jag har varit den senaste tiden. Gulligt att känna sig saknad får jag väl erkänna :)

I bilen mot Lerum hade jag imorse med mig mumsiga bullar att bjuda på samtidigt som vi invigde vår nya soffa minus en dyna :)

Om två månader är sådana fikastunder ett minne blott så njuter lite extra av dessa tillfällen fram tills dess :)

Vad skönt med lite regn denna fredag och ska försöka passa på att ge mig ut på långpromenad mellan skurarna imorgon då regn har lovats under helgen. Älskar doften av regn och älskar att hösten är på gång för det är min favoritsäsong på hela året <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *