Soffdyna sökes … :)

Igår när jag kom hem satt jag mig i soffan och bara ”var” en liten stund för är inte riktigt längre van vid den ljudnivån som är i en klass speciellt då de inte har träffats på ett halvår eller i en skola överlag :) men härligt med den energi och glädjen om att vara tillbaka till ett nytt läsår som många ändå verkar dela.


Nu har jag haft mina första lektioner och måste nog erkänna att även som lärare tycker jag att det är lite pirrigt och nervöst att träffa över 30 olika tonåringar i varje klass som tittar på mig och självklart tycker något på gott och ont :) Tre klasser av sju har jag nu träffat så fyra återstår att möta nästa vecka när schemat är på heltid.

Idag vid 14 tiden åkte jag med en kollega och vår rektor till Guldheden i Göteborg för att hämta en soffa som vi har köpt på Blocket, som ska pryda vårt arbetsrum, vara en liten samlingsplats för kaffe och ta hand om oss lärare när vi behöver vila lite :)

Trots att vi hade en släpkärra med galler och körde lugnt så har en av dynorna försvunnit så ser du en som tillhör denna soffa i en mörkgrå nyans säg gärna till kan jag väl allt tycka …

Vi har kollat med säljaren om vi kan hade glömt den på gården när vi lastade på den men icke så kanske att den finns mellan Göteborg och Lerum (även om jag tycker att det är lite konstigt att den skulle flyga iväg …

Märkligare saker är denna har dock inträffat så chansar och lägger ut detta i bloggen ifall att någon har gjort en sådan observation :)

Även utan en dyna ska den invigas imorgon men gladare skulle vi bli om den saknade delen skulle återfinnas …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *