När jag var lika gammal som min dotter & elever …

Tack vore en kollega (Ida :) som själv har gjort en presentation om sig själv fick jag lite inspiration och försökte på mig konsten att med hjälp av några bilder berätta lite om vem jag är för de nya klasserna jag ska undervisa.

Idén att hitta och visa en bild på sig själv när jag själv gick på gymnasiet var inte lika enkelt men har självklart sparat de få korten jag har från den tiden.

År 1989 och då jag är född 1971 så är jag här i min dotters ålder, 18 <3 Här var klassen på en utflykt i Pila under några dagar och vi hade roliga kvällar med lite oskyldigt bus då lärarna gick runt på kvällen och såg till att alla låg på sin plats.

Och i den ålder istället för att festa på helgerna som de flesta andra gjorde så umgicks jag med äldre människor än mig då jag tränade min hund, en vacker Groenendal vid namn Jack, inom det italienska Civilförsvaret.

Här på en uppvisning i Florence.

Min väninna Antonella med sin bruna dobermann och Jack och jag var väldigt aktiva inom Civilförsvaret och spenderade våra helger med träning.

På bilden nedan är jag istället 17 och på bilden är jag med Umat, en väninnas siberian husky.

Hade två axelvaddar vid varje axel på bilden ovan :)

Nu ska jag lägga in i min presentation ett par av dessa kort och vid 13.30 kommer den klassen jag är klassföreståndare för, ska bli spännande och då det är en hel del jag ska gå igenom när de kommer så ska jag nu kolla all information jag ska förmedla till de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *