Gult i skogen …

Kvällspromenad med Ann-Louise runt sjön och det var ytterligare en magisk svensk somrig kväll …

Till skillnad från mig har någon väldigt bra syn, om inte annat är färgen gul något som hennes ögon såg direkt när vi gick på stigen (förvånad att ingen hade sett de tidigare) och det blev kanske en kvällssmörgås med kantareller till middag om jag får gissa.

Sedan flera år tillbaka har jag svårt för svamp och dess konsistens även om jag minns vad god jag tyckte att den där smörgåsen var som mormor gjorde. Hönökaka med stekta kantareller på är en av många smaker jag förknippar med somrarna i Sverige som ung.

Minns även hönökakan med en massa smör hon serverade till oss som vi doppade i varm choklad hon gjorde på riktig kakao … Minnen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *