Att testa spela golf …

Golf är nog en av de sporter som jag tycker ser rätt så tråkigt ut och har alltid sagt att det enda som har balanserat upp denna sport är filmen ”Tin Cup” där jag hade Don Johnson (missade inte ett enda avsnitt av ”Miami Vice” som ung) och Kevin Costner i en och samma film.

Dock förstår jag att egentligen har jag inte ”rätten” att uttala mig om det förrän jag har åtminstone testat denna sport som så många i Sverige praktiserar och umgås kring. I Italien är den inte lika utbrett och anledningen till detta brukar förknippas med att det är ”en tyst sport” :)

Igår var det alltså dags för att testa några kast eller vad det nu heter :)

Mina syskonbarn i Italien uttalade sig med ett röstmeddelande där de sa ”men moster, man kan inte spela golf i klänning” och ja, det är kanske inte denna outfit som brukar ses på golfare men hade inget annat med mig så ”man tar det man har” helt enkelt …

En av mina kollegor blev lite imponerad att jag faktiskt fick iväg alla 32 bollarna så kanske att jag inte var så kass som jag trodde men kan inte heller påstå att jag kände att det är hobby/aktivitet/sport som lockar speciellt mycket. Kan dock tänka mig testa det igen för tycker nog att jag ska ge det en chans till.

En fantastisk vacker kväll var det och bara det gjorde denna premiären till en rätt så ok sådan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *