Storsjön …

Först och främst har jag fått meddelanden från flera av er som tittar in här i bloggen att vissa av er, när ni går in via Facebook från mobilen, får du upp reklam och dylikt De som fixar min sida håller på och undersöker anledningen för att rätta till detta men om ni är någon av dessa kan ni enkelt gå in direkt till bloggen www.michelacastellari.se (inte via mina länkar på fb) så slipper ni detta tillfälliga problem <3

Den här helgen visar sig Sverige från sin bästa sida för få platser kan slå Sverige en vacker sommardag. Har ni varit lediga och kunnat njuta av vädret? Nicole har jobbat till 19 så lite synd att hon inte har fått ta del av denna soliga helg men hon tar istället tillvara på kvällarna med vänner.

Vid 11 hämtade jag min väninna Ann-Louise för att åka ut till Storsjön och sola. Med oss hade vi kaffe och en liten macka som frukost/lunch då vi åkte tillbaka först vid 15 tiden. Har fått lite färg för idag låg vi i solen istället för i skuggan där jag höll mig till i Marbella.

Sköna timmar för visst är det skönt att vara ute i naturen när temperaturen ligger på mellan 26-28 grader. Helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *