När Instagram bjuder på somriga minnen …

Vilka helt fantastiska bilder alla verkar lägga ut från denna helg.

Ser ut som en toppen sådan för flertal jag följer på sociala medier med fantastiskt svenskt sommarväder, kräftskivor och bubbel, bad (kanske någon som har nakenbadat?), sol och umgänge på båtar och i stugor. Mest avis är jag på min vän Fazli som befinner sig i Positano (Italien) och lägger ut bilder på helt magiska platser … good for you Fazli!

Helt rätt att njuta extra för alla som har den möjlighet då majoriteten som inte redan har börjar nog jobba på måndag och tveksamt om flera sådana varma helger kommer..

Den här bilden tog jag på min promenad runt Pickesjön igår och visar hur fantastisk vacker Sverige är.

Själv la jag mig en stund på balkongen på förmiddagen men efter 30 minuter kände jag att det blev varmt så gick in igen och tog en kaffe istället.

Satte mig med en personlig presentation om mig själv, inte en lång sådan men en kort för att presentera mig med bilder (samtidigt som jag självklart ska prata) för alla mina nya elever som jag kommer att möta från och med onsdag. Ett litet bildspel där även Molly visas upp tillsammans med min famiglia, favoriträtter, vad jag gör på fritiden mm… Tycker om att vara personlig men privat och tror på den kombinationen tills den dagen jag inte får samma trevliga respons av det.

Frågade min dotter om hur hennes lärare presenterar sig och hon tyckte om när en ny lärar hade skrivit en massa siffror på tavlan för att låta sedan eleverna få uppdraget att lista ut vad de stod för. ex: 1971 (året jag är född), 18 (min dotters ålder), 1 (1 katt) osv…. Ett lekfullt sätt för att lära känna sin nya lärare.

Har lite kvar på min presentation men det tar jag imorgon <3

Nicole har jobbat och är nu på fest och jag ska nog sätta på någon bra film med Molly bredvid mig <3

2 thoughts on “När Instagram bjuder på somriga minnen …

  1. Vilken rolig idé! Jag arbetar också som lärare på gymnasiet och träffar mina nya elever på torsdag 😀👍🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *