Höstskon från Gucci …

Inlägget innehåller reklam för NET-A-PORTER

Förutom att ha några nya block så har jag en innestående önskan att vid varje höst köpa mig ett par skor & en väska och vartannat en ny jacka och bälte.

Har nämligen tittat på dessa från Gucci (såg de redan förra året) och de vore perfekta för mig då jag vill ha en bekväm men snygg vintersko-

Dessa underbara skor finns på NET-A-PORTER, bara att söka på märket Gucci så är de dina. Jag har skostorlek 38 om någon undrar :)


Attraktionslagen säger att om jag kan känna doften av de, röra de (i mina sinnen) och fokusera på de så är de mina och kommer att snart sitta på mina fötter :) Upp till bevis säger jag :)

Samantha i ”Sex and the city” läste boken liksom många andra då den blev en stor bestseller. Minns jag rätt läste hon boken för att hon ville ligga med den snygge grannen, själv vill jag bara ha ett par skor :)

Att tankens kraft skulle vara så avgörande även för materiella ting kan även vara lite farligt då i boken skriver de att ju mer du spenderar desto mer pengar kommer du att få. Den delen har INTE fungerat med mig kan jag lova :)

2 thoughts on “Höstskon från Gucci …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *