Fix dag och GRATTIS Matilde!!!

Idag har jag haft en liten fix dag då både fötter och händer har blivit uppfräschade. Naglar växer i solen (och i skuggan :) och då min syster tyckte att mina naglar på fötterna påminde om Fionas i Shrek så kände jag att de var tvungna att fixas direkt, haha! Jämförelsen kändes inte direkt som någon vidare komplimang :)

Förutom det har jag gjort det tråkigaste som finns när man kommer hem från en resa: att packa upp speciellt med tanke på att det innebär även en massa tvätt så tvättmaskinen går varm och resväskan står nu tom i hallen i väntan på att flyttas ned till källaren.

Har även gått min runda runt Pickesjön och med mig fick jag min dotter som kände att hon nog inte kunde säga nej till sin mamma efter att inte ha setts på 2 veckor …

Min väninna Tania messade mig just då för att meddela att hon skulle göra en trådlyft hos Ann-Louise på Klinik Villastan så åkte direkt dit efter promenaden för att hålla handen och även för att se hur den går till.

En spännande icke kirurgisk behandling vars effekt syns tydligt efter 2 månader men slutresultatet är som bäst 6 månader efter att ha utförts.

Nu har jag tagit fram allt som ska med till jobbet för imorgon är det dags för att börja jobba igen och vi startar med möte kl. 8.30. Det bästa är att jag verkligen ser fram emot det <3

Slutligen en stor GRATTIS till min fina och snälla systerdotter Matilde som idag blir 10 år!!!

4 thoughts on “Fix dag och GRATTIS Matilde!!!

 1. Hej

  Härligt att bli ompysslad, det är så skönt att unna sej allt möjligt. Ja inte skoj att packa upp o tvätta men skönt när de är klart
  Ha en fin start på jobbet
  Hur kommer ni göra i skolan, ska ni arbeta viss del hemifrån under hösten? Eller kommer elever börja senare för minska trängsel i kollektivtrafiken?
  Grattis Matilde på födelsedagen
  Kram

 2. Var spännande med trådlyftning. Haft funderingar kring det. Kan du fråga din vännina om du kan få skriva om hur det gick efteråt. Känslan och allt omkring efter ett ingrepp gjorts.
  Mvh Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *