Att möta min tonårskärlek …

Efter att ha checkat ut från hotellet och ätit den italienska frukosten som jag tycker är så mycket godare än gröt åkte vi till hamnen i Cesenatico, en ort vid Adriatiska kusten där jag tillbringade några somrar som kär tonåring.

Min italienska väninna Isabella och jag åkte dit med hennes morföräldrar som 16åringar och minns att vi redan första kvällen träffade ett gäng killar för att några dagar senare raka ut för den där kärleken vid första anblick (aldrig rakat ut för det efter det, en märklig företeelse). Minns fortfarande idag stora delar av våra första meningar och vad jag hade på mig :)

Igår kväll skickade jag ett meddelande till just Alessandro för att fråga om han hade tid för att visa en av hans båtar (han och hans anställda odlar och fångar bland annat musslor) för barnen och det gjorde han trots att det var söndag och trots att han hade varit ute kvällen innan. Egentligen ville vi åka en tur också men tid fanns tyvärr inte för det.

Matilde frågade honom om han hade någon gång lyckats få en äkta pärla och jag svarade åt honom ”ja, det gjorde han, för 33 år sedan” :). Några interna skämt blev det för älskar att veta att människor jag gillar och har brytt mig väldigt mycket om mår bra och lever livet så som de önskar vilket han verkligen gör vilket är så skönt att höra.

Efter en liten stund lämnade vi Alex och satte oss och tog en prosecco på en av uteserveringarna i skuggan.

Matildes favorit Crema di caffé, som någon slags kaffe sorbet …

Vi matade även en hungrig fiskmås som inte var speciell blyg av sig.

Nu är vi åter i Bologna och tyvärr insåg jag att laddaren till min dator blev kvar på hotellet vid kusten, inte alls kul men de ska skicka den till min syster som får sedan se till att jag får den …

Snart är det dags för barnens överraskning som min syster ska hämta om en timma. Ska bli så kul att se deras reaktion <3

2 thoughts on “Att möta min tonårskärlek …

  1. Hej

    Hoppas du får din laddare
    Vad härligt du / ni har de. Spännande med överraskning för 10 åringen
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *