I Cesenatico med syster och syskonbarn …

Igår eftermiddag kom vi till mysiga Cesenatico, en ort vid Adriatiska kusten som jag har många minnen ifrån och där min ungdomskärlek fortfarande bor. Det var kärlek vid första blick den dagen för ca 33 år sedan,

Idag efter en riktig italiensk frukost bestående av mycket socker gick vi till stranden för en riktig beach day. Jag håller mig i skuggan men har fått lite färg vilket några fräknar är ett bevis på :)

Temperaturen är mycket behagligare på stranden här än i Marbella då det fläktar vilket är otroligt skönt så klart men mindre människor i Marbella vilket är ett plus där.

Igår när vi kom hit checkade vi in på vårt hotel blev vi överraskade av en flaska prosecco på rummet vilket var riktigt trevligt för oss syskon Castellari som inte tål mycket :)

Efter att ha lämnat vår lilla resväska på rummet gick vi en liten promenad i Valverde (utkanten av Cesenatico) där Matilde lät sig målas om och betalade med sina egna pengar. Hon gav den till sig själv i födelsedagspresent då hon fyller 10 om 3 dagar <3

På bilden nedan ser du hans Instagram …

Vi gick ner till stranden och åt på en av de enklare serveringar med fötter på stranden och barnen som hade möjlighet att springa runt där innan och efter maten. Fritto misto valde Leo och jag :)

Nu är klockan 17, Melissa är iväg och får massage och barnen och jag ska möta upp henne om 45 minuter på spa avdelningen som man får boka kostnadsfritt och ha för sig själv.

Ska bli spännande att se hur liten/stor den är :)

2 thoughts on “I Cesenatico med syster och syskonbarn …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *