Mina två syskonbarn …

Till skillnad från Marbella här i Italien behöver man ha sin mask över mun och näsa enbart när du befinner dig i butiker eller i liknande situationer och därför kan man gå runt på stan utan den så länge man håller sig utomhus. Handsprit vid entrén vid varje butik/restaurang/bar och personalen kollar att alla som kommer in använder den. I större butiker får enbart ett antal kunder komma in.

Än så länge har Italien lyckats bra med att hålla ner sin kurva efter sin lockdown så håller tummarna att så förblir <3

Min syster har idag jobbat så idag har jag varit själv med dessa två underbara syskonbarn.

Trots att jag inte ser de ofta och att det var 15 månader sedan vi sågs sist så är jag så tacksam över att de är verkligen så öppna direkt. De tar min hand och är bara så allmänt mysiga så att jag smälter <3

Första turen på stan (efter att ha hämtat en 18 års present till min dotter) gick till Lego store och Disney store där de fick välja (inom en viss budget tyvärr :) var sin present. Vi gick även in (i en bakgata i stan) i en gammal butik som har funnits på samma plats sedan jag själv var liten. Redan då var den en favorit för att handla lite godis så ville gå in för att känna känslan efter alla åren och självklart handlade vi lite sweet.

Efter det direkt hem för att öppna/bygga eller leka med vad de hade valt och jag fick hålla i Spider man som skulle försöka rädda Rapuntzel från någon hemsk figur från Star Treck. Riktig drama :)

En lunch på en uteservering och där var det så otroligt skönt då det fläktade lite. Hade gärna suttit där länge men vissa andra ville hem och leka och titta på film <3

Nu blir det Rapuntzel här i Bologna <3

4 thoughts on “Mina två syskonbarn …

  1. Hej

    Testar igen o skriva fick meddelade igår att sidan inte är säker o tog ej meddelandet

    Mysigt du har de i Bologna alltid lika skoj med bilder där ifrån. Vad gulliga barnen är och de har blivit stora
    Njut o må gott

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *