På mitt systers jobb …

Igår kom min syster och hämtade mig på flygplatsen i Bologna vid 9.30 och på flygplanet var det en ledig plats mellan mig och den andra som satt på samma rad och ingen trängsel alls på flygplatserna.

Vi åkte direkt till Melissas jobb då hon jobbar lite fram till fredag (vi ska åka till kusten till helgen). Min syster jobbar på en agentur som säljer lyxigare märken till butiker och en av de brand hon själv ansvarar för är Fisico som säljer badmode & några klänningar.

Fick även välja mig Julklapp redan nu så en snygg bikini som förhoppningsvis kommer att sitta bra efter att jag har gjort mina 16 weeks of Hell :)

Denna är ursnygg men inte den jag valde <3

Så mycket fint och är du man så ska du kolla efter märket Barba, ett känt italienskt sådant som gör ursnygga kläder till framförallt män. I Borås säljs det på Brissmans och även en av de märken som finns i en av de många showroom hos min syster.

Vi tog en lunch och gick till Mercato delle Erbe där vi båda valde vad Bologna är väldigt känd för: tortellini och dessa i en kräm av parmesan. Mycket gott …

Vid 16 tiden hämtade vi först Leo (Leonardo) som var hos sin pappa och sedan Maty (Matilde) som var hos sin kompis och gjorde bland annat sommarläxor med henne och hennes mormor som var hur rolig som helst.

Fick en present “Till min moster, älskar dig” <3 och delade ut några <3

Nu är det torsdag kl. 9.10. Melissa är iväg och jobbar på förmiddagen så jag och barnen ska snart göra delar av stan och då verkar deras favorit vara Disney Store :)

Först ska vi hämta en present till min dotter som snart fyller 18 och sedan ska vi umgås, äta lunch och mysa. Önskar dig en trevlig dag från min vackra hemstad Bologna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *