Ett par middagar här i Marbella …

Två heldagar kvar innan jag på onsdag tidig morgon tar flyget vidare till Bologna för att i 5 dagar umgås med delar av min famiglia <3 Min syster berättade precis att mina syskonbarn längtar och så mysigt det är att höra detta <3

Igår kväll blev det middag på en liten enkel tapas restaurang i Puerto Banus för att senare möta upp på La Sala några som har boende här och som vi var på middag med i fredags. Finns allt några svenskar här i Marbella :)

De som bor här längre perioder verkar sysselsätta sig med paddel och golf, två aktiviteter som gör att de umgås och lär känna nya människor för att sedan styra upp gemensamma middagar och drinkar. Ett helt annat liv helt enkelt :)

I lördags kväll gick vi in till Gamla Stan här i Marbella och åt på en italiensk restaurang som heter Casa Tua och som ligger i en av de många mysiga små gränder.

Vid bordet bredvid oss satt ett medelålders svenskt par som dagen innan hade köpt en lägenhet så vi började prata lite och efter en stund kom det fram att runt våra två bord fanns gemensamma bekantar. Världen är bra liten ibland, något man påminns av med jämna mellanrum när man är utomlands.

Min pasta var buonissima och al dente som den ska vara för att jag ska tycka att den är god.

Då jag har inte bloggat om våra middagar ska jag även passa på att tipsa om restaurangen Breathe (också i Puerto Banus). Maten var god, miljön snygg och lyxig stilren och vill man bara ta en drink kan man gå till deras övervåning.

Middag har vi ätit runt 21.30/22 vilket är det vanliga.

Nu är klockan 9.30 och om en timma ska vi ge oss ut för en mumsig frukost på ett favoritställe här i Marbella <3

2 thoughts on “Ett par middagar här i Marbella …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *