Tack Tania :)

Har varit lite (mycket) dålig på att ta bilder men ska skärpa mig inför dessa sista 3-4 dagar i Marbella för att sedan ta en massa kort när flyget tar mig till Bologna den 5/8. Då kommer jag att “bombardera” er med kort på min syster och syskonbarn <3

Dagen startade med en morgonpromenad på lite över 6 km med ett stop för att njuta av en kaffe/cappuccino innan stranden väntade med sina ca 32 grader.

Jag ligger i skuggan som vanligt och läser min pocketbok. Lätt att glömma hur mysigt det är att hålla och läsa på riktigt istället för att alltid titta/lyssna på, något många av oss kanske numera gör på bekostnad av den där läsningen som är så nyttig och mysig.

Igår kväll var jag på middag med 5 övriga personer. En väldigt trevlig sådan trots att jag kände mig lite “malplacerad” då jag gick dit i sneakers (har bara sneakers och flippisar med mig).

Som min underbara väninna Tania skrev på sms “Michela du är i Marbella inte i Bollebygd” då hon tyckte att jag måste ha packat helt fel och prioriterat helt galet när jag messade henne om mina begränsningar gällande alternativ på skor.

De flesta gick i riktiga high heels och jag i mina vita Superga skor, det gäller att sticka ut ur mängden :) En av de 6 personerna på middagen är engelska och även om jag kan plugga/läsa/förstå engelska är jag som italienska inte den bästa på att prata/uttalet (vilket min dotter så charmigt belyser mig om :) så skrattade här på takterrassen i Marbella när Tania skickade mig olika alternativ på konversationsämne.

Flera översättningar kom så kände mig sedan redo för kvällen.

Nu är klockan 20.30 och det är snart dags för att duscha och byta om för kvällen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *