Nu i tidningen ”AMELIA” …

Ser du den nya tidningen AMELIA och vill läsa en artikel där jag nämns så finns den ute från och med idag.

Artikeln handlar bland annat om att som kvinna/mamma vilja känna sig fri över att disponera sin tid trots att man är singel/dejtar/är ihop med någon eller vad man kan tänka sig vara MEN att man inte har den där drömmen om sambo livet/bröllop för att man är lite för mycket mån om sitt eget.

Märkligt kan många kanske tycka som bara längtar efter att få dela den där vardagen med sin drömprins eller egoist kan vissa kanske tycka men som introvert kvinna som bara älskar att få ha sina egna kvällar med Netflix som dejt finns inte tanken än i mitt liv att dela det med någon annan helt. Ibland, när det passar båda isf. men inte alltid om det nu skulle ske <3

Mer står så klart i artikeln i tidningen Amelia så ska inte skriva mer … <3

3 thoughts on “Nu i tidningen ”AMELIA” …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *