En pocket bok och havet …

Igår var vår första heldag i Marbella och som det även har varit de tre tidigare gånger jag har varit här så är det ingen trängsel på stränderna, åtminstone inte där vi solar, det är nog mer människor på stränderna i Varberg en solig dag om jag får gissa.

En av anledningarna till att jag tycker att det är väldigt skönt här då jag gillar att vara lite för mig själv. Åker man på semester med mig ska man nämligen inte vara på party humör, har aldrig varit den som festar och lär definitivt inte bli det ju äldre jag blir :)

En pocket bok, en solstol i skuggan och havet framför mig, precis vad jag längtade efter.

Det var runt 29 grader igår och idag ska det bli ungefär samma temperatur vilket är precis lagom …

Vid 17.30 tiden gick vi upp och spelade Yatzy på takterrassen till ett glas kallt öl. Jag förlorade alla 3 gångerna trots att jag fick yatzy 2 gånger, märkligt kan jag tycka. Kanske någon som räknade fel? :)

Vid 21.30 åt vi på Mosh (HÄR till deras hemsida) och då vi inte hade bokat satt vi inne där det fanns gott om plats. Musiken blir lite högre för varje timma för att mot slutet av kvällen/natten gå från restaurang till ett ställe där du umgås och tar en drink.

En mycket god middag som fick runda av en skön första heldag <3

Snart dags att läsa färdigt boken med samma utsikt som igår …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *